Preberi, kaj prav zares zdravi raka.

Ob neki moji objavi na Facebooku se je razvila debata…
in v tem zapisu bi se rada izrazila, da nisem ne proti uradni medicini niti proti alternativi.

Direktno povedano vsi pristopi k zdravljenju so samo “dejavnik v drugi vrsti”.

V prvi vrsti si pa ti, tisti/tista, ki se soočaš z rakom…. Če izpustiš “prvo vrsto”, sebe… je vse zaman. Saj konec koncev zdraviš sebe, ne raka.

No, pa da preidem na bolj konkretno…

Sama nisem k zdravljenju raka nikoli pristopala v duhu, kot je zapisano na zgornji sliki. Da bi se borila proti njemu, ga poskušala nadvladati, uničiti…

Rak je samo posledica, ni vzrok…

Ukvarjanje samo z rakom ne prinese trajne ozdravitve, nobenemu… Pač rak je in vedno bo samo posledica dosedanjega življenja… in tisti, ki mu je mar za življenje, bo začel živeti drugače, imel drugačen pogled, odnos do sebe… pa tudi, če je potrebno “skočiti v prepad z glavo navzdol”.

Bistvo je, da se v času zdravljenja pristopi v duhu za življenje, na način, ki ga vsak sam izbere. Z življenjsko strastjo, ki prav zares zdravi raka. In ima jo v sebi vsak izmed nas.

Ne alternativa niti uradna medicina nista zdravilo…

Ne glede na to, ali je izbor kemoterapija, konoplja, soda bikarbona, obsevanje…. saj prav zares nobena od teh stvari sama ne zdravi raka. Če bi temu bilo res tako, potem bi ozdraveli vsi, ki gredo na npr. kemoterapijo, konopljo…

Kje je potem ključ do ozdravitve?

Ti načini zdravljenja so samo poti, skozi katere udejanjamo svoje zdravje, začnemo živeti drugače, udejanjamo svojo življenjsko strast in dokazujemo, da mislimo resno še naprej hoditi po tej zemlji, objemati svoje otroke, se veseliti, včasih tečnariti in skratka polno živeti.

Tega nam ne more vzeti nihče. Tudi rak ne.

 

Več o ključu do ozdravitve >>

Prijavi se na KARUNA novičke

To so novičke z vsebinami, o katerih se v sodobni družbi redko govori. Bile so v veliko podporo meni pri moji osebni ter duhovni rasti in tako verjamem, da lahko doprinesejo tudi tebi.

 

Zapiši svoje mnenje...

Have a question?

    %d bloggers like this: