Kako sem začela imeti rada Sebe in moje Življenje?

Moje življenje se je začelo pred slabimi 40timi leti. Sebe pa sem spoznala šele pred slabimi 7imi, ko se je začela moja pot iskanja za vprašanjem Kdo sploh sem jaz.

 

Imela sem lepo otroštvo, najstništvo ter kasneje dobro službo. Ampak kaj je to sploh meni pomagalo, če tega nisem znala takrat opaziti, ceniti. Rodila sem se v družino ter kasneje živela življenje, kjer mi je bilo postlano z vsemi materialnimi dobrinami. Ampak danes lahko potrdim, da bistvo življenja ni v tem.

 

Pehala sem se za ugajanjem drugim, da bi ustrezala, da bi pripadala in bila sprejeta, taka kot sem. Vse za ceno ljubezni od drugih, da bi mi potrdili, kako dobra sem. Zakaj? Ker sama sebe nisem znala ljubiti, ceniti. Logično, saj niti nisem vedela, kdo sploh sem.

 

V iskanju, vsem vloženem trudu, da bi moje življenje dobilo smisel, da bi postala koristna, sem končno padla na dno, se zlomila. Zbolela sem za rakom dojke.

 

Zakaj končno? Zato, ker nisem mogla več, nisem znala, nisem niti vedela, kako. Kam naj se obrnem? V svojem delovanju sem včasih dobila dober odziv drugih, drugič spet polom, napad. Kako lahko z dajanjem vsega, kar premorem, od drugih in od življenja dobim kritiko, neuspeh in z vsem tem občutek, da nisem dovolj dobra? Kaj sploh lahko še naredim? Je sploh vredno živeti?

 

Rak dojke je bil zame šok in poraz v življenju mojega življenja. Hkrati pa je bil močan in jasni pokazatelj, da naj že enkrat neham živeti za druge!

 

In sem začela zdraviti sebe – ne raka:

 • 42 dnevni post za čiščenje fizičnega telesa.
 • Energetsko zdravljenje, za dvig svoje življenjske energije.
 • Zdravljenje svojih napačnih miselnih vzorcev s terapijami TCT®.

 

Vpisala sem se tudi na Akademijo TCT®, kjer se nisem izšolala samo za terapevta TCT®. Postala sem tudi popolnoma druga oseba. Spoznala sem sebe. Osebo, ki ima v sebi cel zaklad in vem, da tak zaklad nosi v sebi čisto vsak izmed nas.

 

Na poti osebne preobrazbe pa sem se soočala tudi s svojimi negativnostmi:

 • Da nisem dovolj dobra
 • Da sem manjvredna
 • Da sem nemočna
 • Da se mi dogaja krivica
 • Da je treba za uspeh trpeti
 • In še veliko podobnega.

 

V močni želji, da nočem biti več taka, da mi življenje skozi tako mišljenje o sebi ne koristi več, sem spoznala sebe.

Prepoznala sem, da sem tudi jaz lahko samozavestna, trdna, močna, ljubeča, uspešna, iskrena, poštena in predvsem vredna mojega Življenja.

 

Nehala sem živeti za druge, saj sem imela jasen dokaz, da se tega ne da.

 

Začela sem živeti zase, saj sem spoznala, da tega nihče drugi ne more. Edino jaz sem tista, ki vem, kako živeti moje Življenje, ki znam, ki zmorem… ljubiti, hoditi, jokati in se veseliti, …

na moj način Zase in za moje Življenje!

Stopi v kontakt z mano

Pokliči me: 041 728 337

ali

Pošlji sporočilo >>

 

Z veseljem ti pomagam! 🙂

Zapiši svoje mnenje...

Have a question?

  %d bloggers like this: