Pozdravljeni! Sem Polona Klarič …

Pozdravljeni! Sem Polona Klarič, terapevtka TCT®. Ženska, srednjih let, z bogato zgodovino življenjskih izkušenj.

Nekoč ...

Vedno sem bila pridna in ubogljiva. Nikoli se nisem spuščala v konflikte. Naredila sem vse, kar so me prosili drugi in še kar sem se spomnila sama. Za druge, samo da bi me imeli radi, da bi me sprejeli, da bi jim dokazala, da sem vredna in da me ne bi pozabili.

Postala sem diplomirana ekonomistka, specialistka projektnega managementa, bila sem v dobri službi in živela v trdni partnerski vezi. Rodila sem tudi prvega otroka.

Že nekaj let prej pa se je pojavljal občutek, nezadovoljstvo, neizpolnjenost,…kljub temu, da sem navidezno imela vse. Pristala sem ujeta v svojem življenju, željna sprememb, preobratov,… vendar nisem znala, nisem vedla, kako… nisem si niti predstavljala, da sploh lahko… In sem zbolela tretjič, za rakom dojke, kar mi je prineslo šok, omogočilo streznitev in takrat sem lahko samo še sledila sebi, svoji poti, transformaciji svojega življenja.

Življenje do tega trenutka me je pripeljalo na rob in če sem hotela živeti, sem se morala obrniti….

... in danes.

Rak je bil moj izpit, popravni izpit življenja. In uspešno sem ga opravila. Ne vem, če je danes sploh še kakšen delček mojega življenja podoben tistemu nekoč.

Vem, kdo sem in vem, kaj si želim. Delam, kar je meni všeč in kar lahko z veseljem naredim za druge. Spoznala sem, da odgovori ležijo v meni in tako sem v sebi našla sprejemanje, ljubezen, vrednost, ponos, moč, pogum,…vse, kar sem prej zmotno iskala drugje.

Ja, nič več ni tako, kot je bilo. Danes delam zase, danes delam z veseljem. Vsako jutro, ko se peljem v LILA Center, se veselim novih ljudi, novih priložnosti in novih spoznanj.

Danes nisem več diplomirana ekonomistka, specialistka projektnega managementa. Danes sem terapevtka TCT®, ženska z bogato življenjsko preizkušnjo, človek s številnimi izkušnjami, kako transformirati življenje ter oseba z globokim zavedanjem življenja, njegovega izvora in njegovih številnih aspektov.

Prijavi se na KARUNA novičke

To so novičke z vsebinami, o katerih se v sodobni družbi redko govori. Bile so v veliko podporo meni pri moji osebni ter duhovni rasti in tako verjamem, da lahko doprinesejo tudi tebi.

 

Zapiši svoje mnenje...

Have a question?

    %d bloggers like this: