Polona Klarič

Ženska z bogato zgodovino življenjskih izkušenj, terapevtka TCT® (Transpersonal Cognitive Therapy®), ki se je v svojem življenju z diagnozo rak soočila že štirikrat in bolezen uspešno transformirala v zdravje. Ima ogromno izkušenj in znanja, ki jih vključuje v vsakodnevno delovanje. Izžareva lahkotnost, radoživost ter hkrati trdnost in stabilnost. »Vsaka težava je rešljiva.« odlikuje njen pristop, ki ga je zaznati skozi individualna srečanja ter njena predavanja.

Posamezniku nudi podporo, varen prostor ter svobodo pri izražanju sebe brez analiziranja, kritiziranja in vrednotenja. Vsak je sprejet točno tak, kot je, kar na posredni način doprinese k lažjemu, hitrejšemu sprejemanju sebe. Eden izmed njenih mnogih uvidov pa je, da so “slabe” izkušnje priložnost, iz katerih se je možno ogromno naučiti ter ne samo ozdraveti, temveč tudi lahkotno živeti.

Več o Poloni si preberite TUKAJ >>

Njene izkušnje

5
leta terapevtskega delovanja
7
let transpersonalne prakse
9
let učenja o osebnem in nadosebnem
13
let poglobljenjega dela na sebi

Diplome in certifikti

Moji udeleženci – so različni ljudje, ki imajo skupno lastnost:


Želijo slediti Sebi in živeti Svoje Življenje.

Za povsem neobvezujoč, BREZPLAČNI uvodni pogovor izpolnite obrazec in pokličem vas ob prvem prostem terminu.

Uvodni pogovor namreč poteka po telefonu in traja do 30 min.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

BREZPLAČNI pogovor

Brezplačna podpora, pomoč v tvoji trenutni življenjski situaciji.

Vpiši v obrazec svoje podatke in pokličem te ob prvem prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.