kratka predstavitev

Polona Klarič, terapevtka TCT®

Iva o Poloni: “Ženska z bogato zgodovino življenjskih izkušenj, terapevtka TCT® (Transpersonal Cognitive Therapy®), ki se je v svojem življenju z diagnozo rak soočila že štirikrat in bolezen uspešno transformirala v zdravje. Ima ogromno izkušenj in znanja, ki jih vključuje v vsakodnevno delovanje. Izžareva lahkotnost, radoživost ter hkrati trdnost in stabilnost. »Vsaka težava je rešljiva.« odlikuje njen pristop, ki ga je zaznati skozi individualna srečanja ter njena predavanja.”

Več o meni

Sem Polona Klarič, pred leti diplomirana ekonomistka specialistka projektnega managementa, danes terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®).

Za takšen preobrat v izobrazbi in ostalih področjih življenja sem se odločila na poti soočanja z rakom dojke. V srečanjih s terapijo TCT® sem spoznala njen potencial in tudi potencial, ki ga nosimo v sebi, a se tega premalo zavedamo.

Lastne izkušnje, uvidi in napredek so me navdušili za pomoč drugim. Poleg Akademije TCT® sem končala dodatna izobraževanja, kot so Usui ter Imara reiki, Nenasilna komunikacija v odnosu do otrok ter v partnerskih in prijateljskih odnosih.

V času šolanja na Akademiji TCT® ter v soočanju z rakom dojke so me začela zanimati tudi višja stanja zavesti. Udeleževala sem se duhovnih, šamanskih delavnic, kasneje delovala tudi kot asistentka. Ob osebni in duhovni poti sem se in se obračam k učenjem Haidakhan Babajija, Gorakhnath Mahasiddhe, Anandamayi Ma, Ken Wilberja, dr. Marshall Rosenberga, dr. Bruce Liptona, dr. Masaru Emota, dr. Roberta Thurmana, dr. Nide Chenagtsang, Jetsunma Tenzin Palmo, Peme Chodron, Lame Tsultrim Allione..

Danes na samostojni poslovni poti poleg sodelovanja na Akademiji TCT® ter izvajanja terapij TCT®, vodim delavnice za podjetja pod nazivom Zdravi odnosi in komunikacija na delovnem mestu, manjše meditacijske skupine ter pomagam in podpiram obolele za rakom skozi svetovanje in program Življenje brez strahu pred rakom, kot tudi druge, ki se soočajo z drugačnimi življenjskimi izzivi.

 

Veselim se srečanja z vami!

 

“Življenje je pot, ki je posuta z biseri. Odvisno pa je od nas ali te bisere prepoznamo in jih v nadaljevanju tudi uporabimo.”

DOBRODOŠLI

KARUNA storitve so osnovane na koristnih vsebinah, s katerimi sem se srečevala na poti izobraževanja, zdravljenja ter učenja o sebi in življenju samem. Verjamem, da lahko doprinesejo tudi vam.

Have a question?