kratka predstavitev

Polona Klarič, terapevtka TCT®

Iva o Poloni: “Ženska z bogato zgodovino življenjskih izkušenj, terapevtka TCT® (Transpersonal Cognitive Therapy®), ki se je v svojem življenju z diagnozo rak soočila že štirikrat in bolezen uspešno transformirala v zdravje. Ima ogromno izkušenj in znanja, ki jih vključuje v vsakodnevno delovanje. Izžareva lahkotnost, radoživost ter hkrati trdnost in stabilnost. »Vsaka težava je rešljiva.« odlikuje njen pristop, ki ga je zaznati skozi individualna srečanja ter njena predavanja.”

Več o meni

Sem Polona Klarič, pred leti diplomirana ekonomistka specialistka projektnega managementa, danes terapevtka z licenco transpersonalno kognitivne terapije (TCT®).

Za takšen preobrat v izobrazbi in ostalih področjih življenja sem se odločila na poti soočanja z rakom dojke. V srečanjih s terapijo TCT® sem spoznala njen potencial in tudi potencial, ki ga nosimo v sebi, a se tega premalo zavedamo.

Izkušnje, uvidi in napredek so me navdušili za pomoč drugim. Poleg Akademije TCT® sem se udeležila izobraževanj pri humanističnemu psihoterapevtu dr. John Rowanu o transpersonalnih stanjih zavesti, pri tibetanskemu zdravniku dr. Nidi Chenagtsang in prof. indo-tibetanskih budističnih študij Robertu Thurmanu o tehnikah meditacije ter vplivu mentalnega stanja na fizično zdravje ter pri certificiranima trenerjema NVC (nenasilne komunikacije po dr. Marshall Rosenbergu) Robertu Kržišniku in Marjeti Novak o nenasilni komunikaciji do sebe in drugih.

V času šolanja na Akademiji TCT® ter v soočanju z rakom dojke so me začela zanimati tudi višja stanja zavesti. Udeleževala sem se različnih delavnic za duhovno prebujanje ter postala praktikantka naprednejših jogijskih tehnik. Ob osebni in duhovni poti sem se in se obračam k učenjem Haidakhan Babajija, Gorakhnath Mahasiddhe, Anandamayi Ma, Ken Wilberja, dr. Marshall Rosenberga, dr. Bruce Liptona, dr. Masaru Emota, dr. Roberta Thurmana, dr. Nide Chenagtsang, Jetsunma Tenzin Palmo, Peme Chodron, Lame Tsultrim Allione..

Danes poleg sodelovanja na Akademiji TCT® ter izvajanja terapij TCT®, nudim delavnice za podjetja pod nazivom Zdravi odnosi in komunikacija na delovnem mestu, vodim manjše meditacijske skupine ter meditacijska srečanja za članice Europa Donne, pomagam in podpiram obolele za rakom skozi svetovanje in program Življenje brez strahu pred rakom, kot tudi druge, ki se soočajo z drugačnimi življenjskimi izzivi.

 

Veselim se srečanja z vami!

 

“Življenje je pot, ki je posuta z biseri. Odvisno pa je od nas ali te bisere prepoznamo in jih v nadaljevanju tudi uporabimo.”

DOBRODOŠLI

KARUNA storitve so osnovane na koristnih vsebinah, s katerimi sem se srečevala na poti izobraževanja, zdravljenja ter učenja o sebi in življenju samem. Verjamem, da lahko doprinesejo tudi vam.

Have a question?