Terapija kot smerokaz, kako živeti svoje Življenje

Terapije TCT®

Veliko ljudi danes govori o nezadovoljstvu v svojem življenju, o ujetosti v iste situacije, o preobremenjenosti, o nemoči ter brezvolji do sprememb.

Ali v teh besedah prepoznate tudi sebe?

Vas morda zanima:

  • zakaj se vam to dogaja v življenju?
  • kaj je vzrok tem situacijam, življenjskemu stanju?
  • kako živeti samozavestno, odločno, v miru ter v skladu s svojimi željami?

Si morda želite:

  • sebe postaviti na 1. mesto?
  • zaupati in verjeti vase ter druge?
  • pozitivno gledati na življenje?

POTEK individualne pogovorne TERAPIJE TCT® je prilagojen na VAŠ RITEM ter v skladu z VAŠIMI ŽELJENIMI CILJI.

NA 1. TERAPIJI TCT®: čas posvetimo VAM, VAŠEMU PRETEKLEMU ŽIVLJENJU, CILJEM,  ki jih želite doseči, ter TRENUTNEMU ŽIVLJENJSKEMU STANJU.

V KASNEJŠIH TERAPIJAH DODAMO: V prvi fazi glede na zastavljenje cilje SKUPAJ POIŠČEMO in OSVETLJUJEMO VZROKE za določeno življenjsko situacijo. V drugi fazi terapije pa SPOZNAVAMO NAMEN UPORABE TEH VZROKOV v vašem življenju in POIŠČEMO KORISTNEJŠE OBLIKE za vaše nadaljnje življenje.

NA VSAKI TERAPIJI: skupaj PREVERIMO VAŠ NAPREDEK v življenju ter SKUPAJ ZASTAVIMO VAŠO PRVO DEJAVNOST, akcijo v smeri vašega željenega cilja.

Želim se naročiti na 1. terapijo TCT®:

pokličite 041 728 337 ali se prijavite TUKAJ >>

Na terapiji TCT® boste deležni:

Nov učinkovit pristop
Strokovna obravnava
Spoštovanje notranjega potenciala
Empatija
Podpora
Tehnika za hitrejše doseganje ciljev

Pričevanja udeležencev

»… povrnila moč do sebe …«

Terapija TCT® je bila super, vendar sprva nisem vedela, kako bo potekala. Seveda zame je bilo boleče..vse to si priznat..in dejansko videti. Vendar tudi zelo osvobajajoče in lažje, saj zdaj razumem zakaj so se mi stvari dogajale.
Ko vidiš zakaj..lahko sprejmeš in odpustiš… In tudi lažje mi je, ker vidim, da nisem za situacije jaz kriva..in tudi da te zadeve, za katere me psihirajo ..niso moje.
Lažje bom šla svojo pot..saj zdaj vem česa si želim..in česa ne. In terapija mi je povrnila moč do sebe! Saj nihče, kot samo jaz imam pravico odločati o svojem življenju in kako ga živeti.

»… največji napredek pa je …«

Učinki prve terapije TCT® se kažejo v mikro premikih, ki pa imajo makro posledice potem zame. :) Kar želim povedati je, da so ti mikro premiki, majhne, drobne, komaj slišne misli, ki pa jih slišim, so pomembne zame in zaradi njih in njihovega upoštevanja potem delujem drugače.
Največji napredek pa je v partnerskem odnosu. Takoj v petek, ko sem prišla domov sva oz sem razčiščevala. Učinek je, da se spet počutim povezano s svojim partnerjem, veliko bolj suvereno v službi in pomirjeno v odnosu do staršev.

Naredite prvi korak k vašemu drugačnemu življenju!

Za povsem neobvezujoč, BREZPLAČNI uvodni pogovor izpolnite obrazec in pokličem vas ob prvem prostem terminu.

Uvodni pogovor namreč poteka po telefonu ter traja do 30 min.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

KARUNA novičke