“Počutim se, kot da sem se ponovno rodila…”

 

“Polono Klarič sem spoznala naključno preko objave na FB, nekako me je pritegnila njena življenjska zgodba, da sem ji zaupala.

Sama sem bila v obdobju “priznanja” izgorelosti in soočenja z boleznijo ter iskanjem rešitve za pomoč pri ozdravitvi. Bila sem popolnoma izčrpana, brezvoljna, nespeča, v sebi prazna…in z močno željo po spremembi.

Terapije s Polono so mi bile podpora k novim korakom na poti naprej, soočanjem s preteklostjo in spoznavanjem same sebe. Pri njenih terapijah mi je bilo všeč, da so lahko preko Skype-a, pri vsaki sem dobila neobvezno domačo nalogo, ki mi je pomagala utrditi novo znanje tudi v praksi. Vse je potekalo po ritmu, ki je bil meni blizu in nič ni bilo prisiljeno.

Vse bolj postajam oseba, ki sem si všeč in takšna, ki si pred časom niti pomisliti nisem upala, da bi lahko bila. Počutim se, kot da sem se ponovno rodila. Metoda po kateri dela (TCT) mi je bila prej nepoznana, sploh si nisem predstavljala, da obstaja nekaj, kar ti pomaga pri spreminjanu sebe na tako lahkoten način. Seveda brez lastne volje, pirpravljenosti na sodelovanje, odprtost ter integracijo v vsakodnevno življenje ne bi bilo tega, kar sem dosegla.

Terapijo priporočam vsem, ki čutite željo po spremembi, ste pred zidom in ne znate sami čez ali pa če rabite samo nekoga, ki vas bo poslušal in neprisiljeno vodil v odkrivanje samega sebe. Lahko rečem samo HVALA Polona in HVALA sebi za to, da sem te sprejela v svoje življenje.”

Želiš tudi sebi omogočiti življenjsko spremembo?

 

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni pogovor, ki je namenjen vam in/ali stvarem, ki jih želite spremeniti v življenju. Hkrati lahko tudi preverite ali so KARUNA terapije pravi korak za vas.

Uvodni pogovor poteka po telefonu ter traja do 30 min. Pokličem vas ob prvem prostem terminu.

 

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

Write a comment

BREZPLAČNIH 30 minut samo zate

V podporo tebi pri soočanju s tvojimi življenjskimi izzivi,

je zate tu BREZPLAČNI 30 minutni pogovor.

Prijavi se tukaj in pokličem te ob prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.