Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/durga/0TMM5U9V/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/durga/0TMM5U9V/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2258

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/durga/0TMM5U9V/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2941
Rak dojke ni hec. Kaj lahko še naredim, da zmanjšam možnosti za ponovitev raka.

Rak dojke ni hec. Kaj lahko še naredim, da zmanjšam možnosti za ponovitev raka.

V prvem blogu Rak dojke ni hec… sem govorila o strahu pred ponovitvijo raka. Tukaj pa ti razjasnim še več, še bolj konkretno in res direktno. In sicer o tem, zakaj je zate koristno soočenje s strahom pred ponovitvijo raka.

V enem stavku predvsem zato, ker strahu pred ponovitvijo raka odvzameš energijo in s tem možnosti za ponovitev.

Prej pa poglejva, kaj lahko prinaša govorjenje o strahu ali preusmeritev fokusa drugam:

  • Kadar govoriš o strahu pred ponovitvijo raka, občutek strahu pa se še vedno v življenju pojavlja z isto intenzivnostjo, potem ta pristop ne pelje na bolje. Vse kar pri tem počneš je, da trošiš svojo življenjsko energijo. Tukaj ne pravim, da moraš biti tiho. Gre za par tednov govorjenja o istem strahu, brez sprememb na bolje.

 

  • Isto se dogaja v primeru, kadar ob pojavu straha usmeriš svoj fokus drugam. Če se intenzivnost in pogostost pojavljanja straha ne zmanjšuje, potem verjetno samo bežiš pred njim. Strah v tem primeru ne gre nikamor, ampak samo čaka na novo priložnost.

 

Nič ni narobe s tem, vendar … Kaj ko bi končno enkrat za vselej imela mir? To pojavljanje strahu zna biti res utrujajoče in zoprno.

Torej kaj narediti, da se bodo stvari končno enkrat premaknile na bolje?

Predvsem je pomembno, da se zavedaš sebe ločene od strahu v trenutkih, ko se pojavi. Kot rečeno v prvem blogu (tukaj>>) je strah samo energija, ki pride in gre.

Druga stvar, ki je pomembna, pa je sprememba odnosa do strahu pred ponovitvijo raka. Strah namreč ne bo dokončno izginil. Tako kot veselje ne. Vse se pojavlja in odhaja. In zopet in zopet in zopet.

Spremeniti odnos do strahu pa pomeni, da ni on glavni v tvojem življenju. Ti si tista, ki imaš veljavo, glavno besedo, ki imaš notranjo moč, pogum, stabilnost, zaupanje, samozavest.

Še več pa narediš tako, da se prijaviš na dogodek Kako se znebiti strahu pred ponovitvijo raka, ki bo v soboto 30.3. ob 18ih.

V varnem okolju boš preizkusila pristop, kako spremeniti odnos do strahu, ki ga boš lahko uporabila tudi doma.

Če še nisi uspela v prvem blogu, pa si tukaj naloži KARUNA vodnik: Kako se na učinkovit način čim hitreje “znebiti” strahu pred ponovitvijo raka. V njem dobiš korake, kako spremeniti odnos do strahu ter priti do več miru, notranje moči, suverenosti, poguma, svobode.

Prijavi se na KARUNA novičke in KARUNA vodnik bo kmalu s tabo.

 

BREZPLAČNIH 30 minut samo zate

V podporo tebi pri soočanju s tvojimi življenjskimi izzivi,

je zate tu BREZPLAČNI 30 minutni pogovor.

Prijavi se tukaj in pokličem te ob prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.