“V mojem življenju je opazen ogromen napredek”

 

“K Poloni hodim na terapijo že cca 2 leti. K njej sem prišla po priporočilu neke tretje osebe, a  kar je mene pritegnilo, da sem se vrnila, so njene iskrive in življenja polne oči ter pristen in iskren smeh.

V mojem življenju je opazen ogromen napredek, ki se odraža tako v poklicem življenju kot tudi v partnerstvu, starševstvu in hobijih. Več zadovoljstva, sprejemanja, sočutja, sproščenosti in učinkovitosti. Vse to je posledica globljega razumevanja in stika s sabo. Da pa sem to dosegla, sem potrebovala čas in prostor (na terapiji), da sem svoje procese lahko speljala in se ob tem počutila varno ter sprejeto. In ravno to je meni najbolj pomembno in dragoceno: da lahko zaupam, da bom v najbolj ranljivem in občutljivem trenutku svojega procesa sočutno podprta.

In pri tebi tudi sem!

Polona hvala ti!”

Želiš tudi sebi omogočiti življenjsko spremembo?

 

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni pogovor, ki je namenjen vam in/ali stvarem, ki jih želite spremeniti v življenju. Hkrati lahko tudi preverite ali so KARUNA terapije pravi korak za vas.

Uvodni pogovor poteka po telefonu ter traja do 30 min. Pokličem vas ob prvem prostem terminu.

 

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

BREZPLAČNIH 30 minut samo zate

V podporo tebi pri soočanju s tvojimi življenjskimi izzivi,

je zate tu BREZPLAČNI 30 minutni pogovor.

Prijavi se tukaj in pokličem te ob prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.