Ali so tvoje želje usklajene z mišljenjem o sebi?

Na terapijah srečujem ljudi, ki si želijo eno,…. mišljenje, ki ga nosijo v sebi, O SEBI, pa “vleče” ravno v nasprotno smer.

Primer:

Klient si želi imeti svoje podjetje ter delati s strastjo, veselo, lahkotno… v sebi pa nosi prepričanje “za napredek je potrebno garati”. Hkrati sebe vidi kot “nisem vreden”.

Takole od daleč gledano se zdi povsem logično, da je to lovljenje v krogu za nedoločen čas.

 

V terapijah TCT® se klient z ozaveščanjem teh vzorcev in prepričanj približuje razrešitvi.

Soočanje s čustvi, ki jih ob takem življenju in procesu ozaveščanja doživlja, ter njihovem izražanju, pripomore k večji objektivnosti. Manjša je vpetost v nekoristni vzorec ter prepričanje.

Takrat je čas, da se klient dokončno osvobodi, poslovi od starega načina življenja.
Čas je za dokončno “razkritje vseh kart”. Čas je, da klient sam sebi pogleda v oči, si prizna svojo dosedanjo igro z nekoristnim, destruktivnim vzorcem.

Čas je, da to igro konča ter pogleda onkraj vsega dosedanjega in se spozna takšnega, kakršen prav zares je…. ter kot tak nadaljuje življenje v želeni smeri.

 

Klienti, ki resno, iskreno želijo zaživeti drugače… ter se po terapiji tudi konkretno zavzemajo v tej smeri, dosežejo s takšnim pristopom tudi trajni napredek. Stare zgodbe, način življenja postane zgodovina za vedno.

 

S spoštovanjem!

Prijavi se na KARUNA novičke

To so novičke z vsebinami, o katerih se v sodobni družbi redko govori. Bile so v veliko podporo meni pri moji osebni ter duhovni rasti in tako verjamem, da lahko doprinesejo tudi tebi.

 

Zapiši svoje mnenje...

Have a question?

    %d bloggers like this: