Si res v svojem življenju želiš nositi toliko bremen?

Kaj se prav za prav dogaja? Si tudi ti med ljudmi, ki govorijo o vsakodnevnih stresih, prepirih, utrujenosti, naveličanosti… Redko kdo danes reče:

  • da ima super službo,
  • da ima čudovitega partnerja, moža, ženo,
  • da je zadovoljen in srečen v svojem življenju….

Ampak na drugi strani pa vsi berejo knjige, vse vejo, kako bi drugi moral narediti to in ono. Ko pa pridejo na vrsto oni sami, se vsa zadeva ustavi ali celo poruši. Vse znanje, ki so si ga nabrali z branjem knjig, na delavnicah, tečajih, ipd. izgine. V tistem trenutku se ga ne spomnijo ali celo sami takrat zmrznejo, otopijo, reagirajo, kot bi jih vodilo nekaj drugega. Si tudi ti med njimi?

 

Te zanima, kako znanje knjig, delavnic, predavanj, meditacij, afirmacij, itd. vnesti v dejansko prizemljeno življenje?

Nekako ne gre kar tako na suho. Sprememba delovanja in uvedba naučenih reakcij ne prinaša dolgoročnega rezultata. Dogaja se, da se ljudje zadržujejo, ne izražajo in sami sebe negirajo, ker je pač TREBA za drugačen razplet dogodkov:

  • biti tiho,
  • se ne jeziti
  • ne delati scene
  • nujno potrebno izpasti odraslo in uglajeno…

 

Nič novega. Kaj hitro se znajdeš spet v starih vzorcih, situacijah, dogajanjih. Spet je prisotno razočaranje, jeza, obup, nezaupanje, strah, potrtost, žalost…. Zakaj? Kaj vse rabiš narediti, da bo končno nekaj dolgoročno, trajno drugače, bolje? Koliko časa bo še potrebnega, da prideš na vrsto ti, da se ti zgodi kakšna povišica, dobra služba, super partner, čudoviti dnevi polni veselja, zadovoljstva in razbremenjenosti?

 

Žal nikoli. Če samo čakaš in čakaš, da se bo nekaj zgodilo zunaj tebe, to ne prinaša trajnega notranjega zadovoljstva in svobode. Milijon-krat izrečeni pregovor: »Okolica je ogledalo nas samih.« govori resnico. Ko pa spremeniš svojo notranjost, svoj notranji svet ter zavedanje, se spremembe kažejo tudi zunaj tebe, v dogajanjih, okolici, odnosih.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Prijavi se na KARUNA novičke

To so novičke z vsebinami, o katerih se v sodobni družbi redko govori. Bile so v veliko podporo meni pri moji osebni ter duhovni rasti in tako verjamem, da lahko doprinesejo tudi tebi.

 

Zapiši svoje mnenje...

Have a question?

    %d bloggers like this: