Si res v svojem življenju želiš nositi toliko bremen?

Kaj se prav za prav dogaja? Si tudi ti med ljudmi, ki govorijo o vsakodnevnih stresih, prepirih, utrujenosti, naveličanosti… Redko kdo danes reče:

  • da ima super službo,
  • da ima čudovitega partnerja, moža, ženo,
  • da je zadovoljen in srečen v svojem življenju….

Ampak na drugi strani pa vsi berejo knjige, vse vejo, kako bi drugi moral narediti to in ono. Ko pa pridejo na vrsto oni sami, se vsa zadeva ustavi ali celo poruši. Vse znanje, ki so si ga nabrali z branjem knjig, na delavnicah, tečajih, ipd. izgine. V tistem trenutku se ga ne spomnijo ali celo sami takrat zmrznejo, otopijo, reagirajo, kot bi jih vodilo nekaj drugega. Si tudi ti med njimi?

Te zanima, kako znanje knjig, delavnic, predavanj, meditacij, afirmacij, itd. vnesti v dejansko prizemljeno življenje?

Nekako ne gre kar tako na suho. Sprememba delovanja in uvedba naučenih reakcij ne prinaša dolgoročnega rezultata. Dogaja se, da se ljudje zadržujejo, ne izražajo in sami sebe negirajo, ker je pač TREBA za drugačen razplet dogodkov:

  • biti tiho,
  • se ne jeziti
  • ne delati scene
  • nujno potrebno izpasti odraslo in uglajeno…

Nič novega. Kaj hitro se znajdeš spet v starih vzorcih, situacijah, dogajanjih. Spet je prisotno razočaranje, jeza, obup, nezaupanje, strah, potrtost, žalost…. Zakaj? Kaj vse rabiš narediti, da bo končno nekaj dolgoročno, trajno drugače, bolje? Koliko časa bo še potrebnega, da prideš na vrsto ti, da se ti zgodi kakšna povišica, dobra služba, super partner, čudoviti dnevi polni veselja, zadovoljstva in razbremenjenosti?

Žal nikoli. Če samo čakaš in čakaš, da se bo nekaj zgodilo zunaj tebe, to ne prinaša trajnega notranjega zadovoljstva in svobode. Milijon-krat izrečeni pregovor: »Okolica je ogledalo nas samih.« govori resnico. Ko pa spremeniš svojo notranjost, svoj notranji svet ter zavedanje, se spremembe kažejo tudi zunaj tebe, v dogajanjih, okolici, odnosih.

Kako pa trajno spremeniti svoj notranji svet, živeti svoje življenje, biti srečna, zadovoljna, svobodna, ti povem v BREZPLAČNEM uvodnem pogovoru.

Vsem obiskovalcem moje spletne strani, med katerimi ste tudi vi, je na voljo BREZPLAČNI uvodni pogovor,  s katerim boste zase pridobili informacije, kako globlje spoznati vaše trenutno življenjsko stanje in rešitve na »blokade in omejitve« do polnejšega življenja.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

BREZPLAČNIH 30 minut samo zate

V podporo tebi pri soočanju s tvojimi življenjskimi izzivi,

je zate tu BREZPLAČNI 30 minutni pogovor.

Prijavi se tukaj in pokličem te ob prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.