Zdravi odnosi in komunikacija na delovnem mestu

Zdravi odnosi in komunikacija podpirajo zaposlene k medsebojni povezanosti, konstruktivnemu sodelovanju ter posledično večji učinkovitosti ter hitrejšemu uspehu.

Programi Zdravi odnosi in komunikacija na delovnem mestu so drugačni po svojevrstnem pristopu, saj se s preprekami (stresom, nezadovoljstvom,…) soočajo direktno. Direktno v pomenu, da prepreke in njihovo energijo uporabljajo za transformacijo do globljih rešitev, ki v času preprek za razkritje niso imele prostora.

Prednost naših programov je individualna ponudba, ki je prilagojena podjetjem in kolektivom. V smeri dolgoročnega uspeha podjetja, vodimo analizo zadovoljstva pred in po delavnici in na željo, pripravimo tudi dolgoročni načrt kulture dobrih odnosov na vašem delovnem mestu.

Programi izobraževanja zajemajo posameznega zaposlenega, njegovo notranjo klimo, osebno rast kot tudi njegovo vključevanje v kolektiv ter altruistično sodelovanje. Programi vključujejo znanstvene dokaze in raziskave ugodnih pogojev za nastanek ter vzdrževanje zdravja kot tudi tehnike za zdravo, uspešno in izpolnjeno življenje, tako na osebnem kot poslovnem področju.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca si naročite individualno predstavitev, kjer si pridobite podrobnejše informacije. Uporaba veščin pridobljenih na izobraževanju med drugim vpliva na zmanjšanje stresa, bolniških odsotnosti in večjo uspešnost podjetja. Investirajte v dobro počutje zaposlenih danes in ustvarite temelj za skupni uspeh v prihodnosti.

NOVO

Video

Skrb za zdravje zaposlenih je temelj uspeha podjetja

Polona Klarič

Vesna Klemenčič Kuder

kratka predstavitev

O naju

Sva Polona Klarič in Vesna Klemenčič, ki po elementih kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije ter metodi nenasilne komunikacije vodiva usposabljanja za podjetja. Usposabljanja so namenjena razvoju mehkih veščin za kvalitetno sodelovanje, dvig zaupanja, lojalnosti, pripadnosti in motivacije v podjetjih. Razvoj kompetenc učinkovito podpirava z vrsto programov, usposabljanj, delavnic ter drugih oblik dviga veščin zaposlenih in vodstvenega kadra. Nudiva tudi indivudualni coaching, terapije TCT®, svetovanje in kratke skupinske meditacije.

KONTAKT

Naročite predstavitev za vaše podjetje    Have a question?