Ugotovila sem, da potrebujem tudi pomoč.

Vsem, ki ste se našli v tisti »črni luknji« in ne vidite izhoda iz nje res priporočam ta program.

Po postavitvi diagnoze rak dojke sem ugotovila, da potrebujem tudi pomoč, predvsem psihološko in našla sem čudovito terapevtko Polono in njen program »Živeti brez strahu pred rakom«. Na začetku zdravljenja nisem imela občutka, da lahko sama vplivam na svoje življenje, na svoje misli, na svoje strahove in zavedanje, da je samo od mene odvisno kako se bom počutila. Naučila sem se, da mi bo življenje vedno postavljalo na pot razne preizkušnje in le od mene je odvisno kaj se bom od tega naučila – pozitivno ali negativno. Vse to sem pridobila v tem programu. Kaj ni bilo dobro zame v preteklosti in kaj bom spremenila, da bom DANES srečna. Polona je poskrbela, da sem začela zaupati sebi in verjeti, da jaz to zmorem. In da karkoli se bom odločila je tisto prava odločitev zame.

Vsem, ki ste se našli v tisti »črni luknji« in ne vidite izhoda iz nje res priporočam ta program.

Svojo diagnozo sem sprejela kot nekaj pozitivnega, nekaj kar se je pač zgodilo z nekim razlogom. Zavedam se, da je življenje čudovito danes in zdaj!

Polona, poklon tebi in velik HVALA.

Vanja Ivančič Hmeljak

(ime objavljeno z njenim dovoljenjem)

Rezerviraj svoj termin

junij 2024
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

*Rezervacija ni zavezujoča in zahteva potrditev termina tudi s strani Karuna terapij. Program Življenje brez strahu pred rakom se izvaja samo “v živo”, lahko tudi v vašem kraju.

Specialty
Degrees
Certificates & awards

Have a question?