Počutim se, kot da sem se ponovno rodila…

Sama sem bila v obdobju “priznanja” izgorelosti in soočenja z boleznijo ter iskanjem rešitve za pomoč pri ozdravitvi.

Polono Klarič sem spoznala naključno preko objave na FB, nekako me je pritegnila njena življenjska zgodba, da sem ji zaupala.

Sama sem bila v obdobju “priznanja” izgorelosti in soočenja z boleznijo ter iskanjem rešitve za pomoč pri ozdravitvi. Bila sem popolnoma izčrpana, brezvoljna, nespeča, v sebi prazna…in z močno željo po spremembi.

Terapije s Polono so mi bile podpora k novim korakom na poti naprej, soočanjem s preteklostjo in spoznavanjem same sebe. Pri njenih terapijah mi je bilo všeč, da so lahko preko Skype-a, pri vsaki sem dobila neobvezno domačo nalogo, ki mi je pomagala utrditi novo znanje tudi v praksi. Vse je potekalo po ritmu, ki je bil meni blizu in nič ni bilo prisiljeno.

Vse bolj postajam oseba, ki sem si všeč in takšna, ki si pred časom niti pomisliti nisem upala, da bi lahko bila. Počutim se, kot da sem se ponovno rodila. Metoda po kateri dela (TCT) mi je bila prej nepoznana, sploh si nisem predstavljala, da obstaja nekaj, kar ti pomaga pri spreminjanu sebe na tako lahkoten način. Seveda brez lastne volje, pirpravljenosti na sodelovanje, odprtost ter integracijo v vsakodnevno življenje ne bi bilo tega, kar sem dosegla.

Terapijo priporočam vsem, ki čutite željo po spremembi, ste pred zidom in ne znate sami čez ali pa če rabite samo nekoga, ki vas bo poslušal in neprisiljeno vodil v odkrivanje samega sebe. Lahko rečem samo HVALA Polona in HVALA sebi za to, da sem te sprejela v svoje življenje.

 

L.P.

Rezerviraj si BREZPLAČNI 30 min. uvodni pogovor*

junij 2024
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

*Rezervacija ni zavezujoča in zahteva potrditev termina tudi s strani Karuna terapij. Brezplačni uvodni pogovor se izvaja samo po telefonu.

Specialty
Degrees
Certificates & awards

Have a question?