Jasnost v partnerskem odnosu

Jasnost v partnerskem odnosu

terapevtski pogovor

Se je v vajini vezi sprožil konflikt, ki ga nista uspela razrešiti? Sedaj pa se partner/ka izogiba ponovnemu pogovoru o tej temi, situaciji? Vi pa čakate in čakate, iščete razrešitev, si želite ponovnega stika med vama, miru in mogoče sproščeno zopet prespati noč?

Jasnost v partnerskem odnosu je terapevtski pogovor, ki nudi razrešitev brez prisotnosti vaše/ga partnerja/ke. Prednost je tudi v tem, da ima terapevt poleg strokovne podkovanosti tudi objektiven pogled na situacijo. Vse to ustvarja prostor, da se lahko iskreno, pristno, brez olepšav izrazite, brez previdnosti, da bo “kaj priletelo nazaj”.

Skozi proces lahko dobite tudi vpogled in razumevanje, zakaj se je vse skupaj sploh zapletlo ter kako lahko v nadalje bolj konstruktivno pristopate k takšnim situacijam. Hkrati pa ob vaši angažiranosti, odprtosti na razrešitev lahko odložite vso čustveno težo, ki vas je bremenila in vam preprečevala vaš notranji mir, razumevanje, jasnost, sprejemanje…

 

Poleg tega pa z vašo razrešitvijo ne pomagate samo sebi temveč tudi partnerju/ki. Partnerski odnos je namreč seštevek dveh oseb in spremembo, ki jo vnesete bo zavedno ali nezavedno občutil/a tudi partner/ka.

 

Stopite na pot razrešitve, razbremenitve ter si rezervirajte svoj termin v koledarju spodaj!

Si želite več informacij o terapevtskemu pogovoru? Pošljite mi mail na info@karunakaro.si

Na terapevtski pogovor Jasnost v partnerskem odnosu pridete sami. Pogovor traja 1 uro.

Za trenutno, še živo, situacijo sta dovolj 1-2 pogovora, odvisno od vaše odprtosti in pripravljenosti na razrešitev. Za ponavljajoče situacije lahko tudi 3-4 pogovorne ure ali več.

Iskrenost v partnerskem odnosu se izvaja v živo ali preko zoom video aplikacije.

Med pogovori je priporočljivo vsaj 5 dni premora.

Rezerviraj si svoj termin*

oktober 2022
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

*Rezervacija ni zavezujoča in zahteva potrditev termina tudi s strani Karuna terapij.

Specialty

terapevtski pogovor

Degrees

Čas: 1 h

Certificates & awards

Cena: 70 eur

Have a question?