Mislim, da bi TCT® terapijo potreboval marsikdo.

Pred terapijo se mi je zdelo moje življenje precej fino. ... Samo eno drobno nezadovoljstvo me je kljuvalo in ga nisem znala razrešiti…

Pred terapijo se mi je zdelo moje življenje precej fino. Vse je teklo gladko, odnosi z bližnjimi so bili dobri, v delu sem kar uživala in v bistvu se mi je zdelo, da sem brez težav. Samo eno drobno nezadovoljstvo me je kljuvalo in ga nisem znala razrešiti…

Ko sem na srečanju podjetnic spoznala Polono, ki je imela tam predavanje, sem takoj začutila, da želim preizkusiti ‘njeno’ terapijo. Čeprav sem se na prvo TCT® terapijo odpravila z določeno mero skepse in z občutkom ‘kaj sploh počnem tukaj, moje težave so brezvezne’, sem takoj spoznala koliko zakopanih in nepredelanih čustev je ujetih v meni in kako negativno vplivajo na mojo samopodobo in na moje življenje.

Zdaj je za mano že nekaj terapij in vsaka mi je prinesla ogromno jasnosti, čeprav na popolnoma različnih življenjskih področjih. Zdaj prepoznavam svoje občutke in skušam razumeti od kod izvirajo. Prav tako skušam ob nezadovoljstvu in trenjih, prepoznati na kaj lahko vplivam sama in kako lahko s svojim doživljanjem in reakcijami spremenim situacijo na bolje.

Skozi terapije sem spoznala, kaj dejansko mislim o sebi, kakšna so moja prepričanja in kako globoko so vkoreninjena. Na nežen način sem s Polonino pomočjo razrešila mnogo ‘lažjih’ življenjskih zagat, pa tudi nekaj takšnih, o katerih pred terapijo nisem upala niti na glas spregovoriti. Mislim, da zaradi vsega tega živim bolj polno in pristno.

Moje življenje se je v mnogih pogledih popolnoma spremenilo. Sprejemam se in se imam bolj rada. Bolj se razumem in do sebe imam več sočutja. Z možem imava še bolj kakovosten odnos, imam več potrpljenja z otrokoma, sem bolj ljubeča mama in se bolj predam trenutku. Imam jasno sliko o tem kdo in kaj sem in kaj mi je pomembno v življenju. Danes resnično uživam v delu, sem bolj ustvarjalna in čutim da lahko marsikomu doprinesem. Pa tudi ne primerjam se več z drugimi in se s tujim mnenjem sploh ne obremenjujem.

Mislim da bi TCT® terapijo potreboval marsikdo. Vsak, ki izkusi redno vsaj kakšno drobno kljuvanje in mala nezadovoljstva, ta pa nam ‘požrejo’ toliko energije! Ko vse to sprostimo in izpustimo je občutek fenomenalen. In osvoboditi se negativnih občutkov (pa čeprav se nam zdijo nepomembni in trivialni) – mislim da je to nekaj najboljšega kar lahko naredimo zase in za svoje zdravje.

Terapijo sem (in bom) zato priporočila še marsikomu. Mentalno zdravje je zelo pomembno in o njem je treba govoriti. In bolje, da se o tem odkrito pogovarjamo prej, kot pa prepozno.

Polona, hvala za vse kar počneš. Meni si resnično pomagala spremeniti življenje na boljše.

 

A.Z.

Rezerviraj si BREZPLAČNI 30 min. uvodni pogovor*

junij 2024
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

*Rezervacija ni zavezujoča in zahteva potrditev termina tudi s strani Karuna terapij. Brezplačni uvodni pogovor se izvaja samo po telefonu.

Specialty
Degrees
Certificates & awards

Have a question?