Terapije TCT®

Terapije TCT®

Veliko ljudi danes govori o nezadovoljstvu v svojem življenju, o ujetosti v iste situacije, o preobremenjenosti, o nemoči ter brezvolji do sprememb.

Ali v teh besedah prepoznaš tudi sebe?

Te morda zanima:

  • zakaj se ti to dogaja v življenju?
  • kaj je vzrok tem situacijam, življenjskemu stanju?
  • kako živeti samozavestno, odločno, v miru ter v skladu s svojimi željami?

Si morda želiš:

  • sebe postaviti na 1. mesto?
  • zaupati in verjeti vase ter druge?
  • pozitivno gledati na življenje?

POTEK individualne pogovorne TERAPIJE TCT® je prilagojen na tvoj ritem ter v skladu s tvojimi želenimi cilji.

NA 1. TERAPIJI TCT®: čas posvetiva tebi, tvojemu preteklemu življenju, ciljem,  ki jih želiš doseči, ter trenutnemu življenjskemu stanju.

V KASNEJŠIH TERAPIJAH DODAVA: V prvi fazi glede na postavljene cilje skupaj poiščeva in osvetljujeva vzroke za določeno življenjsko situacijo. V drugi fazi terapije pa spoznavava namen uporabe teh vzrokov v tvojem življenju in poiščeva koristnejše oblike za tvoje nadaljnje življenje.

NA VSAKI TERAPIJI: skupaj preveriva tvoj napredek v življenju ter zastaviva tvojo prvo dejavnost, akcijo v smeri tvojega želenega cilja.

Želim se naročiti na 1. terapijo TCT®:

pokliči 041 728 337 ali se prijavi TUKAJ >>

Na terapiji TCT® boš deležna:

Nov učinkovit pristop
Strokovna obravnava
Spoštovanje notranjega potenciala
Empatija
Podpora
Tehnika za hitrejše doseganje ciljev

Pričevanja udeležencev

»… povrnila moč do sebe …«

Terapija TCT® je bila super, vendar sprva nisem vedela, kako bo potekala. Seveda zame je bilo boleče..vse to si priznat..in dejansko videti. Vendar tudi zelo osvobajajoče in lažje, saj zdaj razumem zakaj so se mi stvari dogajale.
Ko vidiš zakaj..lahko sprejmeš in odpustiš… In tudi lažje mi je, ker vidim, da nisem za situacije jaz kriva..in tudi da te zadeve, za katere me psihirajo ..niso moje.
Lažje bom šla svojo pot..saj zdaj vem česa si želim..in česa ne. In terapija mi je povrnila moč do sebe! Saj nihče, kot samo jaz imam pravico odločati o svojem življenju in kako ga živeti.

»… največji napredek pa je …«

Učinki prve terapije TCT® se kažejo v mikro premikih, ki pa imajo makro posledice potem zame. :) Kar želim povedati je, da so ti mikro premiki, majhne, drobne, komaj slišne misli, ki pa jih slišim, so pomembne zame in zaradi njih in njihovega upoštevanja potem delujem drugače.
Največji napredek pa je v partnerskem odnosu. Takoj v petek, ko sem prišla domov sva oz sem razčiščevala. Učinek je, da se spet počutim povezano s svojim partnerjem, veliko bolj suvereno v službi in pomirjeno v odnosu do staršev.

Naredi prvi korak k tvojemu drugačnemu življenju!

Za povsem neobvezujoč, BREZPLAČNI uvodni pogovor izpolni obrazec in pokličem te ob prvem prostem terminu.

Uvodni pogovor namreč poteka po telefonu ter traja do 30 min.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

BREZPLAČNI pogovor

Brezplačna podpora, pomoč v tvoji trenutni življenjski situaciji.

Vpiši v obrazec svoje podatke in pokličem te ob prvem prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.