Izjava o varovanju zasebnosti

“Zavezujemo se k varovanju zasebnosti naših uporabnikov. Informacij o naših uporabnikih ne bomo posredovali tretjim organizacijam.”

 

UPORABA PIŠKOTKOV (ang. Cookies)

Spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. S tem si spletna stran zapomni nekatere vaše odločitve (kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili…) in tudi spremlja število obiskovalcev,  vaše klike ter premikanje po strani. S SPREJETJEM piškotkov nam POMAGATE, da lahko postanemo ŠE BOLJŠI.

Piškotki, ki jih uporabljamo, ne zbirajo podatkov, ki vas lahko osebno identificirajo.
Ti podatki nam omogočajo, da ugotovimo, kako pogosto uporabniki uporabljajo posamezne vsebine.
Piškotki izboljšajo in olajšajo uporabniško izkušnjo, in nikakor ne prenašajo računalniških virusov ali kako drugače škodujejo vašemu računalniku.

Uporabljamo naslednje piškote:

Piškotki za analitične namene (Google Analytics) – z informacijami o tem kako naši uporabniki uporabljajo stran, ugotavljamo kam postaviti katero vsebino, katere korake je potrebno optimizirati  ipd., kar nam zagotavlja, da lahko izboljšamo samo delovanje strani. Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti .

Piškotki za vtičnike družabnih omrežij.

NADZOR NAD PIŠKOTKI

Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi spremenite. To storite v nastavitvah brskalnika.

Običajno se sprememba te nastavitve nahaja v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam nastavite katere vrste piškotkov želite blokirati.

Piškotke lahko izbrišete in sicer preko brskalnika. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov.

Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.

 

KARUNA terapije, Polona Klarič