Želite končno uspeti in zaživeti svoje Življenje - na vseh področjih?

  • Se želite rešiti vsakodnevnega stresa in skrbi?
  • Bi končno radi začeli živeti polnejše življenje?
  • Imate občutek, da ste obstali na poti do uspeha?
  • Želite narediti soočanju z osebno stisko konec?
  • Si želite ponovno občutiti partnersko ljubezen, strast?
  • Bi želeli občutiti toplino, bližino in povezanost v vašem odnosu?

Vabljeni, da nadaljujte z branjem, če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pozitivno.

Vsem obiskovalcem moje spletne strani, med katerimi ste tudi vi,
je na voljo uvodni pogovor – BREZPLAČNO, 
s katerim boste zase pridobili informacije, kako globlje spoznati vaše trenutno življenjsko stanje in rešitve na »blokade in omejitve« do polnejšega življenja.

“To, s čimer sem se borila od otroštva, je izginilo.”

Po pravici povedano sem brez besed. To, s čimer sem se borila od otroštva, je izginilo. Dnevi po terapiji so bili lažji, v smislu, da hrana ni bila več prva misel, s katero sem se zbudila. Praktično sem razmišljala o hrani, samo ker sem mogla kuhat za družino in ne kako bom napadla hladilnik. Ko sem bila pred Tv ( po navadi bi bil sladoled prisoten) sem iz navade pomislila, če je kaj v omari za pojest in v istem trenutku se je pojavilo vprašanje-A rabiš? A si lačna? In je šla misel na hrano stran. Tako da hvala, hvala, hvala. Terapijo bi priporočala drugim – meni je pomagala.

(Anonimno pričevanje udeleženke KARUNA terapije)

Polona Klarič, terapevtka TCT® (Transpersonal Cognitive Therapy®) se je v svojem življenju z diagnozo rak soočila že štirikrat in bolezen uspešno transformirala v zdravje. Ima ogromno izkušenj in znanja, ki jih vključuje v vsakodnevno delovanje. Izžareva lahkotnost, radoživost ter hkrati trdnost in stabilnost. »Vsaka težava je rešljiva.« odlikuje njen pristop, ki ga je zaznati skozi individualna srečanja ter njena predavanja. V življenju spretno usklajuje materinstvo, partnerstvo, poslovnost ter čas zase. Posamezniku nudi podporo, varen prostor ter svobodo pri izražanju sebe brez analiziranja, kritiziranja in vrednotenja. Vsak je sprejet točno tak, kot je, kar na posredni način doprinese k lažjemu, hitrejšemu sprejemanju sebe. Eden izmed njenih mnogih uvidov pa je, da so “slabe” izkušnje priložnost, iz katerih se je možno ogromno naučiti ter ne samo ozdraveti, temveč tudi lahkotno živeti.

Nikar ne odlašajte z »aktivacijo« lahkotnejšega in bolj svobodnega življenjskega stila.
Spremembe trenutnega stanja v vašem življenju čakajo na vas.

Vse kar morate storiti je to, da izpolnete spodnji obrazec:

Deležni boste:

– strokovne, resne obravnave z vidika vašega pristnega obstoja
– brez kritiziranja, poučevanja, diagnosticiranja, analiziranja.

Pogovor je namenjen vam in/ali stvarem, ki jih želite spremeniti v življenju. Hkrati lahko tudi preverite ali so KARUNA terapije pravi korak za vas.

Uvodni pogovor je BREZPLAČEN v sklopu terapij TCT® in partnerskih terapij Evolucija Odnosa. Ostale storitve po telefonu, skypu, viberju so plačljive.

BREZPLAČEN uvodni pogovor pa poteka po telefonu ter traja do 30 min. Pokličem vas ob prvem prostem terminu.

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.