Kako izbiraš v življenju: “moram” ali “želim”?

Želiš živeti strastno, energično, zadovoljno in izpolnjeno?

Želiš biti Avtentična, pristna in originalna? Si želiš biti ti, ti?

Kako potem živeti svoje življenje brez vsakodnevne skurjenosti, preobremenjenosti?

Ja, da se. Res.

Resnično in možno je, da se zvečer usedeš na kavč ter si polna energije, ponosna na današnji dan… in tako vsak dan.

Ampak kako?

Obstajajo neka »pravila«, ki se podajajo ženskam in tudi moškim skozi razne medije. Povsod se dobijo informacije kaj je in, kako biti oblečen, kolikokrat je treba na leto potovati, kakšen avto mora imeti tvoja družina, kolikokrat na teden moraš migati in še in še…

Nič ni narobe s tem. Ne omenjam tega z namenom kritike. Poanta namreč leži nekje drugje.

Poglejva v backstage …

Je to res, kar si ti resnično želiš? Izpolniti merila za biti in, biti »propisna« mati, ženska. Res želiš živeti točno tako, po teh »pravilih«? Si s takim življenjem zadovoljna?


BACKSTAGE:

Pri teh odgovorih sama uporabljam TEST in tokrat ga delim tudi s tabo.

Kako veš, da je, kar živiš, res tisto, kar želiš? (test je precej enostaven)

Če si pri sledenju tem »pravilom« utrujena, izžeta, izčrpana… potem to ni to… oziroma … si res želiš tako preživeti življenje?

Če pa si zvečer polna energije, lahko tudi fizično prijetno utrujena, vendar notranje zadovoljna, izpolnjena, ponosna, … To je to, draga moja.

To pomeni, da si v tem dnevu uspešno uskladila zunanja opravila s svojim notranjim ritmom, življenjem, s sabo, s svojimi željami, s svojimi cilji,… Na kratko povedano si se dala na prvo mesto in preživela dan po svoje.


Kako pa gre to usklajevanje??

Živeti po teh »pravilih« iz vzgiba, namena MORAM (ali TREBA JE) totalno utruja, te oddaljuje od sebe, tvoje avtentičnosti.

Če boš pozorna, lahko svoj MORAM zaslediš v: moram pospraviti, moram obesiti perilo, moram narediti, kar je rekel nadrejeni, moram telovaditi, moram biti popolna… ipd.

Živeti po teh, svojih ali katerikoli drugih »pravilih« iz vzgiba, namena ŽELIM (ali HOČEM) pa te napaja z energijo.

Na primer to naše (beri žensko) domače pospravljanje … Vedno se loti pospravljanja takrat, ko si res ZAŽELIŠ. Ko vznikne tista pristna želja po npr. redu, urejenem in čistem domu. Če je pristno, bo rezultat v več energije kot pred pospravljanjem. Več bo polnosti, zadovoljstva, ponosa in še več življenja.

Recept je, da v sebi najdeš pristno željo, motivacijo, kako lahko neko zunanje opravilo doda, spodbudi tvoje notranje življenje. Če jo najdeš, gas,… če ne, pač tega ne narediš.

Veš, včasih reči NE pomeni, da rečeš sebi JA.

Če pa si svojo Avtentično sebe dovolj želiš in imaš poln kufer utrujenosti, letanja sem in tja in HOČEŠ, ŽELIŠ končno zaživeti drugače ter si pripravljena za to tudi kaj narediti,

ti pri tem lahko pomagam.

Prijavi se na BREZPLAČNI uvodni pogovor,

kjer boš dobila več informacij, kako v življenju naprej

 

S klikom na gumb v nadaljevanju se strinjam, da me KARUNA terapije, Polona Klarič,s.p.,kontaktira na elektronski naslov ali telefon glede uvodnega pogovora.

*Pogovor poteka po telefonu. Traja do 30 min. Pokličem vas ob prvem prostem terminu.